Bietenspread met feta

Weer een recept in de categorie Mezze (goh, zou ik daar soms van houden?). Deze prachtige roze spread heeft een zoete, maar toch frisse smaak. Absoluut een toevoeging op een tafel vol mezze, of gewoon als broodbeleg of toevoeging in een salade. Aan de slag dan maar!

Ingrediรซnten:

  • 2 gekookte bieten (zo te koop in de supermarkt)
  • 100 gram feta
  • 1 teen knoflook
  • 1 bosje verse tijm
  • 1 el citroensap

Pel de teen knoflook en rits de blaadjes van de takjes tijm af. Doe alle ingrediรซnten nu samen in een kom en pureer dit met de staafmixer. Voeg naar smaak eventueel meer tijm, peper en zout toe. En klaar is Kees!

Je kunt de spread ongeveer een week in een goed afgesloten bakje/potje in de koelkast bewaren.

Eet smakelijk!

Previous Post
Next Post

Reacties

Laat hier je bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.